Happy Birthday, to me

Je zal het toch niet geloven maar ik ben dus jarig vandaag. Mijn leeftijd vertel ik niet meer heb ik besloten.

Weet je wat ik dus ontzettend mooi vind, ik vier het niet en toch heb ik van een flink aantal mensen een berichtje gekregen die zeggen “Ben je vanavond thuis? Dan kom ik even een taartje eten”. Het klinkt heel gek misschien, maar toch voelt het alsof ik iets goed doe in mijn omgeving.

Dat er dus mensen zijn, die op maandagavond beslissen dat ze het belangrijk genoeg vinden om mij even te komen feliciteren. Dat doet me echt goed. Tegelijkertijd vind ik het ook totaal niet erg als mensen niet komen he! Dat voorop gesteld.

Ik werk vandaag maar tot 15:00 uur. Ik moet nu natuurlijk serieuze boodschappen gaan doen. Het huis opruimen, mezelf fatsoeneren enzo. We worden weer op kosten gejaagd ook. Grapje natuurlijk.

Wat ik wel mis nu ik met Timo woon zijn de vlaggetjes. Die hing mijn vader altijd op. Als je dan beneden kwam in de ochtend, was het huis versierd. Hoe leuk he? Ook voor mijn moeder hoor, dus echt niet alleen voor zijn kinderen. Wie weet is hij eerder van zijn werk weggegaan om bij mij thuis vlaggetjes op te gaan hangen. Dat ik dan thuis kom en alsnog heel het huis versierd is. Zo van “dat had je niet zien aankomen he?” Of draaf ik nu wat door?

Ook ga ik straks nog even lekker sporten bij Fitdynamics. Verjaardags-training. Hopelijk laat ze me in plaats van afzien, taartjes eten. Weet je wat eigenlijk leuk geweest zou zijn, dat je op de eigen verjaardag kan eten wat je wilt en geen gram aankomt. Als soort cadeautje. “Nee, vreet je vol. Ontbijt met taart, chips, koek en nog meer taart. Je bent jarig, die kcal nemen we over van je”.

Ach, we kunnen niet alles hebben in het leven. En voor wat ik heb, ben ik iedere dag opnieuw dankbaar. Dus dat extra taartje, nemen we ook maar gewoon voor lief.

Weer een jaartje ouder en wijzer bovendien, dat klinkt top. Het zal me een feestje wezen, daar wacht ik dan maar op.

Ik wens jullie voor de komende week alle goeds en veel geluk. Doe af en toe eens een wens.. Voor jezelf, of een ander. Groet iemand op straat eens een keer. Geniet dat het al vroeger licht aan het worden is.

Kijk uit met wat je wenst, je wens zou nog weleens uit kunnen komen.

Liefs, x

Vond je het een leuke blog?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Misschien ook leuk voor jou.

Zo, de week is weer door midden. Voor mijn gevoel hebben we er al een hele week op zitten. Vorige week maandag heeft Timo

8 juli 2020

“Heb je het hartje al eens gehoord?” Nee, en dat wil ik ook niet zonder mijn partner, dus wie weet kan dat later nog

20 april 2020

Aangezien ik best wat vragen krijg over hoe de eerste week in het nieuwe huis is verlopen, zal ik dit jullie vertellen. Hierna is

2 december 2019