Slapen is voor apen

Kleine update blog. Zomaar. Had ik zin in.

Maandag besloot ik mezelf naar Fit Dynamics te slepen. Na voor mijn gevoel 36 maanden depressief en bang te zijn vond ik het tijd om mezelf bij elkaar te rapen, mezelf goed toe te spreken (gratis tip moet je nooit afslaan) en even wat met mijn leven te gaan doen. Wanneer ik terug kom van het sporten is het donker. Ik kom thuis, Timo is er niet en tot mijn verbazing is er weer geen inbreker die mij op staat te wachten met een groot mes. Ik schrik van mezelf. Ik ben niet bang. “Goed zo” denk in mijzelf. Vasthouden dit. Niet bang zijn, je bent “fit”. Wegrennen kan altijd nog.”

Timo en ik zijn gewisseld van slaapplaats (nu lig ik in de schuur). Grapje. Dus nu ligt hij bij de deur en ik achter hem als het ware. Voelt goed, voelt veilig. (buiten mijn achterlijke hoestbuien) slaap ik verdomd goed. Ik sta in de ochtend nog wel met Timo mee op maar dat is omdat ik alert ben, niet omdat ik bang ben. Geloof me mensen, dat is een heel verschil.

Wat denk je? Het is dinsdagochtend, ik sta op en ik voel mij weer mens. Wat leeft. (Buiten de spierpijn want ik voel me alsof ik door 8 body builders in elkaar ben geslagen). Het liefst wil ik van die touwen aan het plafond maken om daaraan rustig naar beneden te glijden zo op het toilet. Ik kom op werk en ik merk dat ik wel moe ben (hele nachten hoesten maakt je wel wat moe). Wanneer ik tegen mijn collega zeg dat ik vanavond op tijd naar bed ga zegt hij “Slapen? Slapen is voor apen”. haha. Het klinkt super stom en ik vind dat ook helemaal niet grappig. MAAR, en dit zijn van die momenten waarop ik zo versteld sta van mezelf. Niet weet of ik mezelf tegen de eerste de beste boom wil rijden of gewoon spook rijder moet worden. Iemand zegt tegen mij die avond “ik ben zo moe, ik ga vanavond op tijd slapen” waarop ik zeg: “Slapen? slapen is voor apen”. WAAROM BEN IK ZO? Hou op. Waarom praat je dit na terwijl je het een stomme opmerking vindt. Ik bedoel, Gemiddeld slapen mensen maar zeven uur per dag, terwijl veel apen meer dan tien uur slaap nodig hebben. Ik functioneer ook het beste op 10 uur slaap maar het is nou niet zo dat apen 22 uur per dag slapen. Zeg dan slapen is voor een groot harig gordeldier (20.4 uur per dag). Boeit niemand maar is weer een deel algemene ontwikkeling zullen we maar zeggen.

groot harig gordeldier (super klein beest, maar ja.)

Er is zoveel gebeurd al deze week en het is nog maar donderdag. Wat je gemoedstoestand allemaal kan doen he!. Ik zit sinds gisteren bij een eetclubje. Dat zijn dan meiden die net zo graag eten en wijn drinken als ik. Dat klikt gewoon. Schept een band. Hoe leuk is dat eigenlijk? Onze eerste eetdate staat gepland. Bij een japanner, die dan in het midden staat en met vuur kookt en garnalen weer laat leven of geen idee wat die man doet maar het staat zo leuk. Ik hoop ook dat we zon kimono aan moeten. Dan maak ik een selfie en post ik die “woke up like this”.

Vanaf maandag iedere week een ander onderwerp want jullie, mijn lezers, vinden verschillende onderwerpen door elkaar niet zo leuk. (Hier heb ik een onderzoek naar gedaan. papieren uitgedeeld met meerkeuze vragen) Ik zit weer vol energie dus ik kan er tegen aan. Ik hoorde laatst van een aantal mannen dat ze mijn blog wekelijks lezen. Ik word daar echt enthousiast van, dat zelfs mannen van mijn onzin genieten. Ik zie ze dan met een kleedje en een kopje thee mijn blog lezen op hun iPad al denk ik dat dat een beetje voorbarig is.

Mochten jullie tips hebben, onderwerpen, vragen of opmerkingen laat me dat weten. Misschien iets wat jullie van mij willen weten bijvoorbeeld.

Tot maandag!

Liefs, Mireille

Vond je het een leuke blog?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Misschien ook leuk voor jou.

En dan ineens….. kan je gaan genieten. We hebben er ruim 10 weken op moeten wachten maar dan heb je ook wat. Nog 2

4 januari 2021

Via mijn nicht kreeg ik een leuk fietsje, een kinderfietsje. Dit hebben we dus aan Liv gegeven. De dochter van onze vrienden Pierre en

28 april 2020

We willen na 10 weken klussen eigenlijk dit weekend wel over. Alles behalve af maar goed genoeg om er in te gaan wonen. Het

25 november 2019