Ja, 3600 kcal op 1 dag is ook wat teveel.

Afijn, ik denk dat jullie mijn blog nog kunnen heugen dat ik graag eet nu ik zwanger ben. Althans, vreet. Poe. Zo vermoeiend. Doordat ik een haat liefde verhouding heb met eten (al sinds ik me kan heugen) is dat nu echt niet opeens veranderd. Ik vreet mezelf vol om er vervolgens van te balen dat ik het weer op heb. Ik houd gewoon niet van onnodig dik worden, hele dagen vet eten voelt niet fijn in mijn lijf dus nu ik zoveel ging eten (dit heb ik een week of 6 op z’n beloop gelaten) maar nu ging ik mezelf toch dingen afvragen.

Doordat ik meer eet, heb ik dus blijkbaar meer honger. Jeetje, goed gevonden. Wat een openbaring, logica van lik m’n vestje. Maar goed, ik dacht wel.. weet je, ik moet iets. Of niets, maar al die loze kilos moeten er straks ook weer af. Wordt Mylia (van fitdynamics) wel blij van maar ik iets minder. Kijk, zo’n ini mini baby is fantastisch… maar al die eet aanvallen had niemand mij op voorbereid. Ik had op zich ook kunnen bedenken dat mensen die 30 kilo aankomen er ook 15 aan eten. Al heb ik nooit geweten dat die hormonen, of althans, je lijf waarin zoveel gebeurd ook eten op eist. Gelukkig sport ik nog steeds, doe ik netjes mijn oefeningen. Mylia helpt mij op afstand ontzettend goed (laat me weten als je dat ook wilt, regel ik gewoon Mylia haar nummer voor jou) ook als je vreet en niet zwanger bent.

Maar goed, alle gekheid op een stokje. Ik dacht ineens aan Geert. Geert ken ik uit de prehistorie tijd. “Ken”. het is niet dat ik met hem knikkerde vroeger ofzo maar meer, we kwamen weleens op de zelfde verjaardagen en ik weet wie het is. Afijn, Geert ging werken (zo goed ken ik hem want ik dacht dat hij vanaf dag 1 eigenaar was) bij Health Advies in Breda. https://healthadviesbreda.nl/ Ik ben hier eerder naar toe gegaan, en altijd ontzettend fijn geholpen. Dus…. ik dacht als ik nou door 1 iemand geholpen kan worden en gestopt kan worden is het Geert.

Ik heb Geert gewoon een mail gestuurd, aangezien ik Geert dus “ken” en voorheen als eens was binnen gelopen wist ik dat je voor iedere issue terecht kan bij hem. Te zwaar, Te slank, niet strak genoeg, te dik door wekelijks macdonalds als ik zo doorga (hey, die categorie ben ik dus). Hij vroeg me om aan te geven wat ik zoal eet.

Beste Geert,

Ochtend:Havermout met amandelmelk, rood fruit. Tussendoor: appel (kijk, dit gaat fantastisch he)

Middag: 4 boterhammen, 1 kaasbroodje, 2 kaascroissants, 4 eierkoeken met krenten.

Daarna begin in aan mijn oreo koekjes, avond eten en in de avond ga ik door op dropduo’s (1 zak) en chips (niet helemaal leeg)

Geert begreep gelukkig wat ik bedoelde met dat ik hier na 9 maanden niet helemaal gelukkig uitkom.

Ik heb een schema gekregen waarbij ik alle voedingsstoffen binnen krijg doe ik moet krijgen zodat de baby groeit. In dit voedingsschema staat dus niet 3 keer per week macDonalds, had ik wel gehoopt maar ja… weet je… je kan niet alles hebben.

Maar goed, ik ben ontzettend goed op weg geholpen door mijn eigen coach Geert.

Kijk eens een keer op https://healthadviesbreda.nl/ wie weet waar het jou in kan helpen.

Ik voel mij namelijk gezond en lekker als ik gezond eet en bepaalde dingen binnen krijg en ik vind Geert iemand die mij hierin echt helpt. Ik heb Timo ook gevraagd hoor, maar die helpt me vooral mee te rijden naar de Mac daarom ben ik blij met Geert in mijn leven. iedereen zou een Geert in zijn of haar leven moeten hebben. Een Timo ook, maar niet op voedingsgebied. Die heeft gewoon andere kwaliteiten. Zoals een baby maken, al leen ik hem niet uit en Geert wel. Voor voeding dus.

Liefs Mireille

Vond je het een leuke blog?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Misschien ook leuk voor jou.

Aangezien ik best wat vragen krijg over hoe de eerste week in het nieuwe huis is verlopen, zal ik dit jullie vertellen. Hierna is

2 december 2019

Timo en ik hadden besloten na de geboorte van Nové geen anticonceptie te gebruiken. Dat was niet nodig, we hadden Nové. Een betere anticonceptie

16 augustus 2022