Wat is dat? Zachtjes doen?

Iedereen kent de uitdrukking wel “Alles went” exact.. BEHALVE een vent. In dit geval ben ik ook blij dat we een meisje krijgen 😉 .

Kijk, laat ik voorop stellen… Ik zou Timo voor niks of niemand inruilen, echt niet. Wat ik met hem heb, ga ik nooit krijgen met iemand anders maar wat ik wel graag zou willen…. Dat Timo cursus “ZACHTJES FUNCTIONEREN” krijgt.

Kijk, ik ben bijna 22 weken zwanger. De dingen gaan allemaal iets minder soepel dan voorheen. Ik ben meer moe en ik was al chronisch moe dus nu ga ik gewoon extreem moe door het leven (In het tweede trimester krijg je zoveel energie, alsof je de hele wereld aan kan.) Ik wacht nog…

Mijn wekker gaat om 07:10 uur, die van Timo altijd… stukken…. eerder…. Deze week was het 05:30 uur. Wanneer zijn wekker gaat, rol ik mezelf uit bed om snel te gaan plassen. Het is al een hele klus an sich om nergens tegen aan te lopen omdat ik eigenlijk mijn ogen dicht wil houden, niet aan het licht wil laten wennen. Dus als een lopende mol verplaats ik mezelf.

Timo wil altijd voordat hij weggaat even lekker tegen mij aan liggen, even kroelen, even een kusje, even wat zeggen.. om vervolgens even zijn telefoon te pakken. Hierdoor wordt de kamer al helemaal verlicht alsof ik in een Bassie en Adriaan show terecht kom en de gordijnen open gaan. Vervolgens even insta verhalen kijken met het volume op standje “zo, nu is heel de straat wakker”. Maar goed, die arme ziel moet er zo vroeg uit… Laat ik niet klagen.

Wanneer hij de slaapkamer uit is kan ik weer lekker in slaap vallen tot dat mijn wekker gaat. ZOU JE DENKEN.

Mijn god, af en toe denk ik; doe jij je best om alles te laten vallen? De hele badkamer inboedel is al naar beneden gekomen, het lijkt alsof hij met zijn schoenen stampt ipv loopt en de voordeur dicht trekken lijkt wel of hij zon meet apparaatje heeft en iedere dag een nieuw record wil neer zetten.

TIMOOOOO hoor ik mezelf roepen. Hij rent naar boven “Ja schat?” WAT LAAT JE ALLEMAAL VALLEN? “JA, DAAR KAN IK TOCH NIKS AAN DOEN. DAT GEBEURD”

Hele ochtenden lig ik verstijfd in bed, tot dat Timo de deur uit gaat. Dus nou goed, alles went… Ik hoop dat de baby straks zachter is…..

Voor nu, fijn weekend lieve lezers 🙂

Vond je het een leuke blog?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerd

Misschien ook leuk voor jou.

Lieve Nové,  Ik kreeg je van je papa op mijn borst gelegd. Ik weet nog dat ik zei “oh mijn God Timo, dit is

3 december 2020

Als ik aan de dood denk, word ik er eigenlijk steeds banger voor. Wat als ik dood ga? Wat dan? Ga je dan naar

5 juli 2021

Ik ben dol op extra vrije dagen. Die ook nog betaald worden door mijn baas. Dat geniet extra lekker. Ik word wakker op maandag

4 november 2019

Buiten dat ik mijn geluk haal uit bewegende kaken merk ik dat ik mijn geluk ook echt haal uit mijn vriendinnen. (Ja, Joey, jij

27 mei 2020